Kunder


Convoi Exceptionnel

Alt har sin tid. Alt har sit rum. Alt liv har en krop. Med dette udgangspunkt indleder Jon R. Skulberg og kompagniet Convoi Exceptionnel undersøgelsen af et stramt scenisk billedsprog uafhængigt af om det er en operaforestilling, et performance værk eller en danseforestilling.
Convoi Exceptionnel er særtransport og bred last. Ligesom det skilt, der findes på store lastbiler på motorvejen. Kompagniet er en påmindelse om at være opmærksomme på særlig tyngde og indhold. Convoi Exceptionnel er et transportmiddel for det enigmatiske, smerten, det angstfyldte og muligheden for håb.


DeLeónCompany

DeLeónCompany er et moderne dansekompani under kunstnerisk ledelse af Jens Schyth Brøndum og Stina Strange Thue. Kompagniet arbejder ud fra troen på kroppens narrative evner og et behov for intuitiv bevægelse. DeLeónCompany’s forestillinger præsenterer kroppen i en altid organisk, dynamisk form, der inviterer publikum ind i fysisk-poetiske universer, hvor fysisk kropslighed og atmosfæriske lyd- og lysuniverser belyser eksistentielle emner som individets forhold til gruppen, det sjælelige og livets uhåndgribelighed.

Gunilla Lind Danseteater
Gunilla Lind Danseteater er et københavner-baseret dansekompagni ledet af koreograf Gunilla Lind. Gunilla sætter et spejl op foran samfundet via hendes tanke-provokerende arbejder. Hun skaber visuelle arbejder, der tilbyder publikum farverige harmonier og overraskende former. Gennem eksperimenterende kostymer umenneskeliggøres performerne for at udfordre måden, vi oplever andre væsener på samt på måden, hvorpå vi ser os selv.


MYKA

MYKA er et kompagni som ledes af danser og koreograf My Grönholdt. Kompagniet producerer nytænkende forestillinger og installationer for et ungt publikum og formidler samfundsaktuele temaer, som kan berører alle mennesker. Oplevelserne formidles gennem sanselige og magiske universer med inspiration fra naturen, dyr og naturfænomer.


Performing Arts Platform
Performing Arts Platform er Aarhus’ udviklings- og netværksplatform for scenekunst. Platformen samler, faciliterer og rammesætter en stærk klynge af scenekunstens aktører i og omkring Aarhus. Gennem deling og formidling af ressourcer, kompetencer og viden genererer vi udvikling og støtter op om initiativer i miljøet. Platformen faciliterer og fokuserer på nyskabende samarbejder – såvel inden for scenekunstmiljøet som i forhold til andre miljøer.


SVALHOLM

Nønne Mai Svalholm arbejder konceptuelt indenfor genren koreografisk scenekunst/ dans/ performance. Undersøgelsen bevæger sig ind i et tværæstetisk felt, hvor krop og bevægelse iscenesættelses som skulptur, og hvor skulpturen iscenesættes som performance og begivenhed. Den kunstneriske vision er at behandle eksistentielle spørgsmål og skabe rum for nye erkendelser.