Om

Jens Christian Jensen startede sit selvstændige firma JC Copenhagen i sommeren 2020 for at kunne administrere og rådgive kunstnere og teaterforeninger – både i Aarhus og København.

Jens Christian er oprindelig udlært inden for handel og kontor hos DR (personale og løn) og har arbejdet med bogholderi og regnskab i mange år. Tidligere har det været hos oste-eksportselskabet Boel/Danland Foods (i dag del af ARLA) samt sociale behandlingsinstitutioner (Birke-Bo og Spydspidsen under Københavns Kommune).

Hos Slots- og Kulturstyrelsen har Jens Christian arbejdet med administration af tilskud til kunstnere og institutioner fra bl.a. Kulturministeriets Udviklingsfond, Statens Musikråd samt Statens Kunstråds Scenekunstudvalg – senere samlet under Statens Kunstfond

I de sidste mange år har han arbejdet tæt sammen med kunstnere inden for scenekunstområdet, primært med koreografer og dansere under hans ansættelse i Projektcentret i Dansehallerne.

Jens Christian har base i København, men har de seneste år bevæget sig mellem København og Aarhus, hvor han på den måde har søgt at skabe forbindelse mellem kunstnere, producenter, venues og andre interessenter. Ved at være administrator og sparringspartner for scenekunstnere i begge byer samt for Performing Arts Platform i Aarhus er han med til at sikre dette bånd mellem byerne.

Jens Christian har en BA i historie med Mellemøstens historie som bifag samt er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet. Her er link til hans opgaver på universitetet. Derudover har han i august 2020 afsluttet et etårigt uddannelsesforløb i Narrativ coaching og rådgivning hos DISPUK (Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning og Konsultation).

Jens Christian har også en årrække været frivillig mentor hos DM, Dansk Magisterforening.

Link til Curriculum Vitae (1 side) for Jens Christian Jensen