Om

Jens Christian Jensen startede sit selvstændige firma JC Copenhagen i sommeren 2020 for at kunne administrere og rådgive kunstnere og teaterforeninger, primært selvproducerende koreografer – både i Aarhus og København.

Jens Christian er oprindelig udlært inden for handel og kontor hos DR (personale og løn) og har arbejdet med bogholderi og regnskab i mange år. Tidligere har det været hos oste-eksportselskabet Boel/Danland Foods (i dag del af ARLA) samt sociale behandlingsinstitutioner (Birke-Bo og Spydspidsen under Københavns Kommune).

Hos Slots- og Kulturstyrelsen har Jens Christian arbejdet med administration af tilskud til kunstnere og institutioner fra bl.a. Kulturministeriets Udviklingsfond, Statens Musikråd samt Statens Kunstråds Scenekunstudvalg – senere samlet under Statens Kunstfond

I de sidste mange år har han arbejdet tæt sammen med kunstnere inden for scenekunstområdet, primært med koreografer og dansere under hans ansættelse i Projektcentret i Dansehallerne.

Jens Christian har base i København, men har de seneste år bevæget sig mellem København og Aarhus, hvor han på den måde har søgt at skabe forbindelse mellem kunstnere, producenter, venues og andre interessenter. Han har i nogle år været administrator og rådgiver hos Performing Arts Platform.

Jens Christian har en BA i historie med Mellemøstens historie som bifag samt er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet. Her er link til hans opgaver på universitetet.

Han er i øjeblikket igang med efteruddannelse hos DISPUK (Dansk Institut for Supervision, Personaleudvikling, Undervisning og Konsultation). Han har gennemført et-årig uddannelse i Narrativ coaching og vejledning og er nu på basisåret som Narrativ samtalepraktiker.

Jens Christian har også en årrække været frivillig mentor hos DM, Dansk Magisterforening.

Link til Curriculum Vitae (1 side) for Jens Christian Jensen (maj 2023) 

Kontakt

Jens Christian Jensen
Telefon +45 30 53 10 35
Mail: jc@jc-copenhagen.dk
CVR: 3443 6622
Kontor: C. F. Richs Vej 93, 3. th, 2000 Frederiksberg