Projekter

Tanzmesse

JC Copenhagen og Jens Christian Jensen stod for den danske stand på Tanzmesse i august/september 2022, og var operatør på Tanzmesse mens han var ansat i Projektcentret i Dansehallerne 2014-2018.
Læs om det her. 

Tanzmesse afholdes næste gang 28. – 31. august 2024, hvor JC Copenhagen og Jens Christian Jensen igen af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst er udvalgt til at være projektleder og operatør.
Læs mere her om det kommende Tanzmesse, og hvordan man kan deltage.

NB8 Nordic Circle / Nordic Circle of Artistic Management

NB8 Circle er et mentorpram til kapacitets- og netværksopbygning for danseproducenter inden for det frie felt i de nordiske og baltiske lande i perioden 2022-2024. Målet er at styrke infrastrukturen inden for management, produktion og distribution af moderne dans i Norden og de baltiske lande samt at hjælpe branchen til at komme sig over corona-pandemien.
Læs mere om det her.


dansefilm.dk

Sammen med dansefilmskaber Maia Elisabeth Sørensen og filminstruktøren Helle Pagter vil de gerne formidle genren dansefilm. Med støtte fra Nordisk Kulturfonds opstartsmidler har Maia og Jens Christian taget initiativ til at genskabe og styrke det nordiske netværk inden for dansefilm. Læs mere her på dansefilm.dk