Projekter

Tanzmesse

JC Copenhagen og Jens Christian Jensen er af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst udvalgt til at være operatør på den danske del af Kunstfondens internationale satsning på dans på Tanzmesse i august/september 2022.

Læs mere om den kommende Tanzmesse i 2022, og hvordan man kan deltage.

Tanzmesse 2014, 2016, 2018 og 2020

Jens Christian var som en del af sit arbejde i Projektcentret i Dansehallerne på vegne af Statens Kunstfondvære operatør på den danske del af deres internationale satsning på dans på Internationale Tanzmesse NRW i Düsseldorf i henholdsvis 2014, 2016 og 2018. Det var meningen, at han via sit arbejde på Performing Arts Platform igen skulle have været operatør i 2020, men Tanzmesse blev aflyst på grund af coronavirus.

Læs mere om Tanzmesse disse år her.

NB8 Nordic Circle / Nordic Circle of Artistic Management

NB8 Circle er et mentorpram til kapacitets- og netværksopbygning for danseproducenter inden for det frie felt i de nordiske og baltiske lande i perioden 2021-2023. Målet er at styrke infrastrukturen inden for management, produktion og distribution af moderne dans i Norden og de baltiske lande samt at hjælpe branchen til at komme sig over corona-pandemien.

Læs mere om det her.