Tanzmesse

JC Copenhagen og Jens Christian Jensen er af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst udvalgt til at være operatør på den danske del af Kunstfondens internationale satsning på dans på Tanzmesse i august/september 2022.

Læs mere om den kommende Tanzmesse i 2022 og hvordan man kan deltage.

Tanzmesse 2014, 2016, 2018 og 2020

Jens Christian var som en del af sit arbejde i Projektcentret i Dansehallerne på vegne af Statens Kunstfondvære operatør på den danske del af deres internationale satsning på dans på Internationale Tanzmesse NRW, som er en lukket fagmesse for dans og koreografi i Düsseldorf i Tyskland i henholdsvis 2014, 2016 og 2018. Det var meningen, at han via sit arbejde på Performing Arts Platform igen skulle have været operatør i 2020, men Tanzmesse blev aflyst på grund af coronavirus.

Danish Dance Performances

Som en del af promoveringen af dansk dans over for udlandet, er der blevet produceret et præsentationskatalog med koreografer og kompagnier – ligeledes på vegne af Statens Kunstfond. Da Tanzmesse blev aflyst i 2020 blev kataloget ikke trykt – men det findes her i en online version:

Her er link til kataloget, der blev produceret i 2020 – men ikke trykt.


Her er link til kataloget, der blev produceret og trykt i 2018 – og omdelt til alle interesserede.

Kataloget har hvert år været designet og produceret af Studio Claus Due, der også har stået for design af banner til standen.


Her er billeder fra Statens Kunstfonds stand på Tanzmesse 2018

Her er billeder fra Statens Kunstfonds stand på Tanzmesse i 2016

Billeder fra Statens Kunstfonds stand på Tanzmesse 2014

Standen på Tanzmesse har alle tre år været designet af Studio Claus Due